Cautare

2160 de rezultate pentru "om spanzurat la pitesti crtierul craiovei videoclip antena 1" (2.63 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aratat ingrijorat de faptul ca taberele politice au recurs in campania pentru referendum la un limbaj mult prea violent si a facut un apel la toti politicienii in vederea stoparii accentelor de "demonizare a adversarilor politici".
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu i-a transmis luni, prin intermediul presei, presedintelui Traian Basescu, rugamintea de a depasi adversitatile politice si de a promulga legea referitoare la persoanele evacuate din casele nationalizate, adoptata de Parlament.
Mai mult, asa cum amintea purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, legea care pune la punct situatia chiriasilor din casele nationalizate a facut deja victime in sesiunea parlamentara din iarna.
Enervarea fostului sef de stat s-a datorat unui editorial semnat de jurnalista in care sustinea ca Ceausescu a fost scos "om cinstit de Parlament, deci Ion Iliescu "a omorit" un om cinstit. "Nu stiam cine e la telefon.
Totul, in numele austeritatii clamate atat de la Guvern, cat si de Presedintie. ... Amintiti-va, de asemenea, stimati colegi, ce valori au stat, in 2012, la baza succesului zdrobitor al USL.
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. ... Conform legislatiei, acest lucru este incompatibil cu functia pe care o detinea la Directia Finantelor Publice Harghita.
Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere. ... Alta data, semnalul de plecare la biserica era dat cu secaluse, iar in timpul slujbei de Inviere se aprindeau focuri in jurul cladirii si se impusca cu aceleasi secaluse.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Ani de zile a pierdut legatura cu fiica sa, dar in ultimii ani a reluat relatia cu ea, fiind foarte apropiate, reusind sa o determine sa faca cursuri de actorie la Scoala de Arte din Satu Mare.
Andrei Giarmaty, pedofilul din Jimbolia, judetul Timis, care in luna iunie a violat si a ucis o fetita de zece ani, a murit, in urma cu cativa ani, dupa ce s-a spanzurat in celula cu un cearsaf de pat. ... Mesaj de la puscariasi:
La ora actuala toate ipotezele ar putea fi luate in calcul.
Timpul este esential la UPU, pentru ca aici incepe lucrarea medicului cu Dumnezeu pentru smulgerea vietii din umbra mortii. ... - De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? - Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata.
In ziarul Cotidianul de joi dimineata, la toate chioscurile si benzinariile Cotidianul: ... Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie? ... Ma refer la gafa cu factura, lansata de S.
Ea, un fel de om de afaceri, manuind fonduri europene, cu cinste si pricepere. ... Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38). ... Vin anunturile de la procurori care vorbesc despre o dubla sinucidere.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. ... Tanara era studenta la Academia de Studii Economice si se mutase impreuna cu iubitul ei din sat, Gigi, dupa ce ea intrase la facultate.
Lasand bascalia la o parte si incepand o alta de fapt, adevarul este ca doamna in cauza, dupa momente de ezitare si dupa ce a luat pulsul presei (care nici pe ea n-o iubeste, asa cum nici pe blonda ex-consilier prezidential n-o iubea), a hotarat sa iasa la atac.
Asa ca vom vedea repetat scenele de violenta de la partida de fotbal Dinamo-Farul, unde tifossi s-au incaierat cu jandarmii. ... Lumea intinsa cu mainile la cap pe iarba sub amenintarea jandarmilor brusc intaratati, vrand sa probeze determinare si predispusi la violenta, setosi de sange...
Dar, imaginati-va si primarul Constantei alaturi de doamna care a taiat si spanzurat vara aceasta nisipul de pe litoralul romanesc... ... Nu amaratul ala de a venit sa-si puna cearsaful pe nisip si sa stea la soare o saptamana, dupa un an de munca...
Directorul Gazprom care a fugit din Rusia dupa invadarea Ucrainei cere judecarea si executarea lui Vladimir Putin.
Recenta declaratie a domnului Adrian Nastase privitoare la decizia Curtii Constitutionale privitoare la trimiterea in judecata a fostilor si actualilor ministri parlamentari, nu a fostuna prea fericita.
Un postas si-a pus capat zilelor dupa ce a fost acuzat ca ar fi furat peste 130.000i de lei din pensii si alocatii. Barbatul s-a spanzurat dupa ce locuitorii comunei Draguseni l-au reclamat pentru ca ar fi fugit cu banii.
google-analytics.com